Om FXA

Speciale: At skabe dialog, der skaber relationer, der skaber salg


BTB eller BTG?


Vi er specialister i at skabe dialog – mellem organisationer, virksomheder og deres kunder og brugere. Vi leverer intelligent og eftertænksom kommunikation for nogle af landets mest krævende organisationer.

Vi er et dedikeret BTB/BTG-bureau, der arbejder med strategisk, taktisk og operationel kommunikation – altid med udgangspunkt i vores kundes erklærede virksomhedsstrategi.

Når en virksomhed eller en organisation skal have sine budskaber forstået og formidlet, bistår vi med kritiske spørgsmål, kreativ dialog og kyndig kommunikation.

Vi arbejder med små og store virksomheder, der ønsker at skabe og beholde relationer til andre virksomheder. Vi udarbejder kommunikations-og markedsføringsplaner baseret på grundig analyse, strategisk viden og mange års erfaring med eksekvering og udførelse.

Vi leverer gedigne og gennemtænkte kreative løsninger, der altid tager afsæt i konkrete, vedtagne strategier, og vi fører ideerne ud i livet, så de giver målbare resultater.

Factor X Adman er opstået ved fusionen mellem to specialiserede bureauer: Factor X med fokus på BTB-kommunikation, og Adman med fokus på Business-to-Governance kommunikation. Gennem fusionen forener vi to små, men stærke, organisationer til ét landsdækkende bureau, hvis erklærede mål er at skabe, fastholde og udvikle dialog mellem virksomheder, organisationer og mennesker.

Tre grunde til at vælge FXA

01

Vi kan tænke

Vi tænker i strategi, i teknik, i streger og kode, i farve og i S/H. Vi forstår dine produkter, dit marked, dine konkurrenter, dine brugere og borgere.

Tre grunde til at vælge FXA

02

Vi skaber salg

Er du i BTB, skal du skabe salg, og det kræver relationer. Vi har medarbejdere med salgs- og ledelseserfaring fra internationale virksomheder, så vi ved, at vi kan skabe salg for dig også.

Tre grunde til at vælge FXA

03

Vi forstår samspillet mellem borgere og det offentlige

BTG handler om at skabe kommunikation mellem borgerne og de offentlige instanser - og mellem offentlige virksomheder og deres brugere. Det har vi prøvet før.

Se hovederne

Holdet bag


Mere om hvad kunderne siger..